Ar skanīgām dziesmām, smaidiem un labiem rezultātiem Olainē izskanēja jauno vokālistu un popgrupu konkurss “Pavasara balsis 2018”. Konkursā piedalījās arī Jaunrades nama jaunie solisti Sandis Mārtiņš Caune un Sintija Ozoliņa, kuri parādīja izcilu sniegumu, gūstot panākumus.

Šogad konkursā piedalījās dalībnieki no Olaines, Jelgavas, Valmieras, Jaunjelgavas, Ventspils, Rīgas, Grobiņas un citām pilsētām.

Konkursā tika aicināti piedalīties bērni un jaunieši – dziedātāji solisti, kā arī popgrupas (līdz 10 dalībniekiem) vecumā no 6 līdz 25 gadiem. Žūrijas vērtēja dalībniekus pēc šādiem kritērijiem: izvēlētā priekšnesuma sarežģītības pakāpes, priekšnesuma mākslinieciskā kvalitātes, priekšnesuma tehniskā izpildījuma, aktiermeistarības un dalībnieka(-u) vizuālā tēla.

Žūrijai nebija viegli izvēlēties skanīgākos dziedātājus, tomēr vērtējumi bija vienbalsīgi. Konkursa žūrijas sastāvā bija dziedātāja Olga Rajecka, mūziķis un dziedātājs Mārtiņš Ruskis, kā arī LTV skaņu režisors Viktors Andrejevs.
Solistu kategorijā vecumā no 15-18 gadiem Jaunrades nama audzēknis Sandis Mārtiņš Caune ieguva 1.vietu, savukārt Sintija Ozoliņa – 2.vietu.

Jaunrades nams sveic abus laureātus un izsaka pateicību solo dziedāšanas klases skolotājai Minjonai Rebhūnai par audzēkņu sagatavošanu.