Sagaidot pirmsskolas izglītības iestādēs “Rūķītis” 40. dzimšanas dienu, bērni sagādāja materiālus par bērnudārza vēsturi, uzzināja, kā bērnudārzs ieguva savu nosaukumu, sacerēja stāstus un svinēja svētkus ar Mārtiņgaili.

Kā bērni uzzināja, pirmsskolas izglītības iestādei vārdu Rūķītis deva pirmā iestādes metodiķe Liene Angere. Iestādes audzēkņi sagādāja daudz fotogrāfijas, kurās redzami tieši viņu vecāki, kad apmeklēja bērnudārzu “Rūķītis”. Bērni zīmēja zīmējumus , sacerēja stāstus par rūķiem un kopā ar vecākiem vāca materiālus rūķu izstādei.

Savukārt 7.novembris bija pārsteigumiem bagāta diena, jo no paša rīta bērni posa pagalmu, rotājot to ar sarkanbaltām lentītēm, bet pēcpusdienā kopā ar vecākiem sagaidīja Mārtiņgaili, lai dejotu, ietu rotaļās un svinētu dzimšanas dienas svētkus. Protams, lielāko prieku bērniem sagādāja dzimšanas diena kūka.

Pirmsskolas izglītības kolektīvs pateicas visiem, kas palīdzēja radīt svētku noskaņu un prieku bērniem – par gaiļa tērpu  Piejūras Brīvdabas muzejam, par mūzikas aparatūru Endijam Apsem, par dzimšanas dienas kūku iestādes Padomes priekšsēdētājai Kristīnei Vāgnerei un kūku cepējai Ņinai Starajčukai.

Kopā izdzīvotās emocijas radīja pozitīvu gaisotni un pastiprināja piederības sajūtu savam bērnudārzam!

no images were found