Šo ceturtdien, 29. jūnijā, Ventspils sociālajā aprūpes centrā “Selga’’ norisināsies sporta svētki, kurā seniori varēs izkustēties stafetēs un aktivitātēs.

Sporta svētku atklāšana sāksies plkst. 14.00, pēc kura sekos iesildīšanās kopā ar Ventspils Maratona kluba vadītāju un treneri Andri Valertu un vairāku olimpisku spēļu dalībnieku Arni Rumbenieku.

Svētku ietvaros notiks dažādas fiziskas aktivitātes un kustību veicinošas spēles senioriem un citiem stafetes dalībniekiem ar kustību traucējumiem. Lai sacensības norisinātos taisnīgi, tiesnešu lomā iejutīsies augstas klases sportisti.

Apbalvošanas ceremonijā plkst. 17.00 visiem dalībniekiem tiks pasniegtas medaļas un labākajiem sportotājiem balvas. Noslēgumā gaidāms arī gards un veselīgs pārsteigums!

Lai svētku dalībnieki uzzinātu par veselīgu dzīvesveidu, pasākuma programmā paredzēts arī veselīgo uzkodu stends un informācija par pareizu uztura un fizisku aktivitāšu sabalansēšanu senioriem.

Pasākums tiek līdzfinansēts ES projekta Nr. 9.2.4.2./16/I/103 “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanas un slimību profilaksei  Ventspilī” ietvaros, kurā biedrība “Kuldīgas darbnīca” sadarbībā ar biedrību „Ventspils maratona klubs”, nodrošina veselības veicināšanas un sporta pasākumus.

lv_id_eu_logo_ansamblis_esskf_rgb_1