Ceturtdien, 20. aprīlī, Ventspils pirmsskolas izglītības iestādē “Eglīte” tikās pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogi metodiskās apvienības sanāksmē, kurā izskatīja tēmu “Bērnu radošuma attīstības iespējas caur praktisku un jēgpilnu darbību, izmantojot daudzveidīgus izejmateriālus un tehnikas”.

Radošajās darbnīcās pavasari uzbūra visi pirmsskolas vecuma bērni no Peļuku, Bitīšu, Ežuku, Pūcīšu, Lāčuku, Taurenīšu, Zīļuku, Mārīšu grupām.

Trīs mēnešu garumā pirmsskolas izglītības iestāde “Eglīte” īpašu uzmanību veltīja bērnu radošās darbības daudzveidīgai izpausmei, par ko vēstīja vadītājas vietnieces izglītības jomā Kristas Valtsones prezentācija “Radošā darbnīca – bērna iespēja pašizpausmei un brīvai radošai darbībai”. Klātesošajiem varēja iepazīties un piedalīties radošajās darbnīcās.

Savukārt pirmsskolas izglītības skolotāja Svetlana Kapitonova dalījās pieredzē ar kolēģiem prezentācijā “Pirmsskolas un ģimenes sadarbība bērnu radošuma pilnveidošanā”, kurā izskatīja pieaugušo lomu bērna radošuma vecināšanā un saprast, kā šāda sadarbība palīdz veidot bērna talantu un spējas, veicina patstāvību un pašapziņu.

no images were found