Aizvadītajā nedēļā pirmsskolas izglītība iestādes “Margrietiņa” audzēkņi apguva veselīga dzīvesveida  pamatprincipus. Radošajās darbnīcās bērni darbojās ne tikai paši, bet arī ar saviem vecākiem.

Visu nedēļu bērnudārza audzēkņi mācījās par veselīga uztura pamatprincipiem, kā arī uzzināja, ka ūdens ir visas dzīvības pamatā. Bērnus apmeklēja arī izglītojamo vecāki, lai kopā ar savām atvasēm piedalītos radošā darbībā, kā arī, lai pavērotu pētījumus un rotaļnodarbības.

Kad bērni guva skaidrību par veselīgu ēdienu, paši mazākie kopā ar māmiņām dekorēja papīra šķīvjus ar dārzeņu attēliem. Savukārt lielākie bērni cītīgi grieza sastāvdaļas dārzeņu un augļu salātiem, kurus pēc tam kopīgi varēja nobaudīt.

Audzēkņu vecāki bija pārsteigti, redzot to, ka dārzeņus, kurus bērns pirms tam atteicās lietot uzturā, pašgatavotos salātos viņam šķita gards un iekārojams produkts.

Paralēli visu nedēļu pirmsskolas izglītības iestādē “Margrietiņa” norisinājās Atvērto durvju dienas, kurās vecāko grupu bērni saviem vecākiem demonstrēja dārziņā apgūtās prasmes – lasīšanu, rakstīšanu un ciparu skaitīšanu.

Gandarījums bija visiem – gan vecākiem, kuri atrada laiku, lai apmeklētu atvases izglītības iestādi, gan pašiem bērniem, kuri ar vecākiem varēja labi pavadīt laiku.

no images were found