Latvijas čempionātā U-18 un U-20  vecuma grupās divas sporta skolas “Spars” vieglatlētes izpildījušas normatīvus Pasaules un Eiropas čempionātu startiem un izcīnījušas tiesības startēt čempionātos.

Rūta Kate Lasmane izpildījusi normatīvu, kas atļauj startēt  Pasaules U-20 čempionātā, kas notiks 15.jūlijā Tamperē, Somijā. Trīssoļlēkšanā (normatīvs 12,85 metri) Rūta sasniedza 13,04 metrus. Latvijas izlase Pasaules čempionātā piedalīsies piecu dalībnieku un četru treneru sastāvā, tajā skaitā arī sporta skolas “Spars” treneris Juris Petrovičs.

Savukārt Eiropas U-18 čempionātam, kas notiks 5.jūlijā Ģērā, Ungārijā, gatava startēt otra Ventspils vieglatlēte Luīze Dārta Sietiņa, kas izpildīja visus paredzētos normatīvus 100 metru , 200 metru un 100 metru barjerskrējiena distancēs. Latvijas izlase Eiropas čempionātā piedalīsies kuplā sastāvā: 30 dalībnieki un 6 treneri.

Sportistes sagatavoja treneri: Andris Kronbergs un Juris Petrovičs.

Apsveicam sportistes un trenerus par teicami paveikto darbu un vēlam veiksmi un panākumus čempionātos!

26.06.2018.

 

 

Informējam, ka Ventspils Izglītības pārvalde publicē laureātus informācijas atklātības nodrošināšanai, publicitātei un laureātu godināšanai. Jums ir tiesības pieprasīt neizmantot vai dzēst informāciju ar Jūsu personas datiem. Ja nevēlaties, lai attiecīgā informācija ir publicēta Izglītības pārvaldes mājas lapā vip.ventspils.lv, lūdzam sazināties ar Ventspils Izglītības pārvaldi, rakstot uz epastu [email protected] vai zvanot pa tālr. 63601257.

Pārzinis: Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvalde, Raiņa iela 10, Ventspils, LV – 3601, e-pasts: [email protected].