Ventspils Jaunrades nama akustiskās solo dziedāšanas klases audzēkņi un skolotāja Minjona Rebhūna aicina uz koncertu “Pēdējā vasaras pietura”, kas norisināsies 27. augustā plkst.15:00 Pārventas bibliotēkā, ieeja bez maksas.

Vasaras noslēguma koncerts vokālistiem ir kļuvis par tradīciju, tā ir iespēja parādīt, kas mācību gada laikā ir apgūts, izdziedāt mīļākās un populārākās dziesmas gan latviešu, gan angļu un krievu valodā. Pēc koncerta katrs audzēknis iegūs vokālistu kopīgi iedziedāto disku un savu individuālo ierakstu, kuri tapuši Jaunrades nama skaņu ierakstu studijā.

Akustiskās solo dziedātāju klases audzēkņi sniedz vieskoncertus regulāri, arī vasaras laikā nācies uzstāties Tārgalē, Ancē, Ugālē, Bērnu svētkos, konferencēs un citos nozīmīgos pasākumos. Skolotāja Minjona Rebhūna un solo dziedātāji vienmēr ir atvērti sadarbībai un ar lielāko prieku uzstājas un piedalās dažādos konkursos. Tādēļ arī 2017./2018.mācību gadā Ventspils Jaunrades nams aicina pievienoties ikvienu vokālistu, kas vēlas izkopt savu talantu un skatuves pieredzi solo dziedāšanā.